Is Amerika ' s Gezondheidszorg Underperformance Een Mythe?

gezondheid, wellness advies in de gezondheidszorg

Kanker is een chronische ziekte. Zelfs al heb je genezen te zijn verklaard" door een arts, meestal gedefinieerd als het overleven van meer dan 5 jaar na diagnose, is er bijna een leven lang bewaking en toezicht om zeker te zijn dat de kanker niet terug te komen. Ja, u kunt daadwerkelijk in een toestand van langdurige remissie na een oorspronkelijke diagnose. Helaas, heel veel mensen leven niet meer dan 5 jaar, of voor die kwestie dan 10 of zelfs 15 jaar na hun diagnose. Dus, geneeskunde vandaag de dag nog steeds op zoek naar antwoorden in de oorlog tegen kanker, om een remedie te vinden. Een persoon kan weigeren te accepteren, de geestelijke gezondheidszorg voor vele redenen -- hij kan geloven geeft hij een storing; het kan hem niet meer kwetsbaar is en dat het opdringerig; hij kan worden bezorgd over de financiën in het betalen voor een behandeling of privacy-kwesties en de angst voor stigmatisering als vrienden of collega ' s te vinden; hij kan geloven dat de behandeling niet effectief is, tenminste niet voor hem; een bejaarde ouder niet te kopen in het idee van psychiatrische diagnoses en de behandeling - het is een generatie obstakel zal u moeten onderhandelen. Andere redenen voor het weigeren van de geestelijke gezondheidszorg zijn die hij kan de angst steeds afhankelijk van medicijnen of bang voor de bijwerkingen hij heeft geruchten gehoord; en hij kan worden betrokken dat praten therapie kunnen verhogen tot sterke emoties die hij vreest dat te maken met.

ADS
https://products-bank.com/nl/oilidermis-nl/

Onafhankelijke Evaluatie - Tussen CMS zelf, CMMI, HRSA en andere instanties, HHS heeft miljarden discretionaire dollars in de begroting om nieuwe dingen te proberen, en nog meer miljarden naar het implementeren van wettelijke experimenten. Traditioneel worden grote sommen geld hebben uitgegeven aan gezondheidszorg transformatie" van de patiënt-gecentreerde, team-based, gecoördineerd, value-based, managed care (voel je vrij om plaats jouw favoriete buzzword is als ik iets uit). Veel, maar niet alle, van deze demonstratie-programma 's", piloten, innovatie modellen, etc. evaluatie studies om prestaties te beoordelen en tot nu toe de resultaten zijn lauw op zijn best, maar kunstig gesponnen als niet overtuigend. Ik wil onafhankelijke evaluaties van alle CMS initiatieven gefinancierd", en ik wil programma ' s die niet aan de beloofde fantasieën te worden geliquideerd onmiddellijk en het geld overgeheveld naar beter doordacht projecten.

De onderzoekers vonden dat de gebrekkige ribosomen hebben de neiging om een specifieke soort van vergissing bij het vertalen van de genetische code. Deze fout wijzigingen specifieke patronen van de expressie van genen in de cellen, in overeenstemming met de wijzigingen die kunnen leiden tot kanker. De fouten maken van een reeds instabiele set van moleculen nog meer instabiel. Een dergelijke set van moleculen is belangrijk voor het helpen cellen te handhaven telomeren—het DNA aan de uiteinden van de chromosomen. De gemuteerde cellen tentoongesteld verkorte telomeren, een fundamenteel gebrek dat is gekoppeld aan zowel kanker en veroudering.
Het onderzoeksteam stelde twee verschillende, maar elkaar niet uitsluiten, verklaringen voor de veranderingen in gen expressie: de mutant ribosomen kon worden direct veranderende patronen van genexpressie en/of de tweede suppressor mutatie kan rijden met de wijzigingen.

gezondheid senior lifestyle

Hamlet ' s royal station is een bron van betekenis en gevaar, kans en verantwoordelijkheid. Hij kan niet, zoals sommige Amerikanen zijn bekend om te doen, zichzelf opnieuw uitvinden als een ander soort mens, verlichting voor het grondgebied te draaien van een nieuwe identiteit uit het niets.

Wat hij heeft geërfd is te groot voor. Maar er kan een manier zijn waardoor het kleiner; in feite (zoals ik heb geschreven elders), deze krimp kan worden wat de Buurtschap heeft bereikt in zijn recente waarnemingen: van de acteur die huilt om niets," van Zwaarden wie vecht nog voor een eierschaal," en van de kerkhof, waar Keizers en boeren zijn gelijk omgezet in mulch. Een persoonlijke dilemma dat had leek te groot om master geleidelijk verlaagd tot het vallen van een mus" in vergelijking met de kosmos. Dat is gemakkelijk gezegd, maar Hamlet lijkt te doen: het leren uit ervaring," als ze niet kunnen wiens levens zijn al vastgelegd in een script.

Zo blijkt dat besmettelijke ziekte biologie is een mix van echte en belangrijke genetica (host, virus, moleculaire therapie en preventie), evenals de complexiteit van de milieurisico ' s, plus de complexiteit in het algemeen, enz. Als genetica worden de middelen geconcentreerd op dit soort van moleculaire interacties, eerder dan het proberen uit te leggen van het risico van ziekte door de host variatie (die GWAS en andere studies van deze ziekten duidelijk niet de belangrijkste oorzaak), dan hebben we een aantal interessante wetenschappelijke komende dagen. Dit kan-moet-een gebied waar genetische benaderingen zijn geheel passend in plaats van gedwongen.

De relatie tussen gastheer en parasiet vertegenwoordigen gevechten en de evolutie op moleculair niveau-mano a mano tussen de moleculen, zodat het geschikt wordt om het te bestuderen op dat niveau.